Η Εταιρεια

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η εταιρεία Α. ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ ΦΑΡΜ ΛΤΔ ιδρύθηκε το 1960 στο χωριό Ακανθού, που βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Κύπρου, από τον ιδρυτή της εταιρείας, κύριο Ανδρέα Μιντίκκη. Αρχικά, η εταιρεία λειτουργούσε σε τοπικό επίπεδο και σταδιακά επεκτάθηκε σε παγκύπρια βάση. Στα πρώτα στάδια η εταιρεία ασχολείτο μόνο με τον τομέα εκτροφής κοτόπουλων μέχρι και το 1974.

Παρ' όλο που η επιχείρηση έχασε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και όλους τους πελάτες της το 1974, λόγω της τουρκικής εισβολής, η Α. ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ ΦΑΡΜ ΛΤΔ επαναδραστηριοποιήθηκε την ίδια χρονιά, αρχικά στη Λεμεσό και αργότερα στο Τσέρι της επαρχίας Λευκωσίας. Έγινε δε, εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης τον Απρίλιο του 1975.

Το πεδίο δράσης της εταιρείας περιλαμβάνει εκτροφή, επεξεργασία και διανομή πουλερικών, τεμαχίων και αυγών, καθώς και την εισαγωγή, πώληση και διανομή κατεψυγμένων τροφίμων όπως κρέατα, ψάρια και λαχανικά.

Ένα νέο κέντρο διανομής με σύγχρονους χώρους αποθήκευσης, που συμπεριλαμβάνει και ψυκτικές εγκαταστάσεις, έχει ανεγερθεί και λειτουργεί από το 2007 στην περιοχή Μαρκί στη Λευκωσία, που βρίσκεται δίπλα από το σφαγείο μας.

Οι νέες εγκαταστάσεις αποτελούνται από 2500τ.μ. καλυμμένων χώρων και 800τ.μ. γραφειακών χώρων. Μέσω εκτεταμένου αυτοματισμού και ηλεκτρονικών υπολογιστών βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα με την οποία χειριζόμαστε την γρήγορη ανάπτυξη του κύκλου εργασιών μας, εξασφαλίζοντας εξαίρετη ποιότητα σε όλη την αλυσίδα τροφοδοσίας, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Όταν πρωτοξεκίνησα τη μικρή μου επιχείρηση, το 1960, τη θεωρούσα ως ένα από τα παιδιά μου. Παρεμπιπτόντως, έχω εννιά παιδιά και όλα απασχολούνται στην επιχείρηση! Αντιλαμβάνεστε ότι η εταιρεία μας έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, βασισμένο στις οικογενειακές αξίες και στην προσοχή σε αυτά που αγαπούμε και κάνουμε.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η προμήθεια των καλύτερων κοτόπουλων στο νησί, όχι μόνο για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας ή να ξεπεράσουμε τους ανταγωνιστές μας, αλλά και για να μπορούμε να περηφανευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων που έχουν το όνομά μας στην αγορά. Την ίδια σημασία δίνουμε σε όλα τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία «Μιντίκκης».

Επόμενο μας μέλημα είναι να είμαστε δίκαιοι με τους ανθρώπους που εργάζονται για μας και μαζί μας. Αν οι υπάλληλοι και συνεργάτες μας δεν είναι ικανοποιημένοι και αισθάνονται ότι δεν τους συμπεριφερόμαστε δίκαια, τα αρνητικά τους συναισθήματα θα έχουν αντίκτυπο σ' όλη την εταιρεία. Είναι πολιτική της εταιρείας να συμπεριφερόμαστε με καλοσύνη, σεβασμό και φροντίδα προς το προσωπικό, τους πελάτες και συνεργάτες μας. Το ενδιαφέρον μας, ο σεβασμός και η φροντίδα εφαρμόζονται σε όλα τα προϊόντα που χειριζόμαστε και προωθούμε μέσω της αλυσίδας τροφοδοσίας μας προς την αγορά.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι, αφού αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε το κάνεις δίδοντας προσοχή στην ποιότητα. Όταν είσαι περήφανος για το όνομα που έχεις στην αγορά και συμπεριφέρεσαι δίκαια προς τον κόσμο που εργάζεται για σένα ή μ' εσένα, τότε θα επέλθει η επιτυχία.

Τέλος αν αποφασίσετε να συνεργαστείτε με την «Α. ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ ΦΑΡΜ ΛΤΔ» να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Θα συνεργάζεστε με έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που γνωρίζει πώς να προχωρά με αυτοπεποίθηση στο μέλλον, με σίγουρα, μικρά, αλλά σταθερά βήματα.

Ανδρέας Μιντίκκης
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

  • Εταιρειες Ομαδικης Εστιασης

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, ταβέρνες, αλυσίδες φαστ-φουντ

  • Λιανικες Πωλησεις

Μέσω υπεραγορών και μπακάλικων

  • Χονδρικες Πωλησεις

Κυβερνητικά τμήματα και ιδρύματα και το κρατικό Σύστημα Υγείας

  • Τοπικες και Διεθνεις Υπηρεσιες Υποστηριξης Στρατιωτικων Δυναμεων